Galénův odkaz - Galéne vypravuj

Dnes je pátek 26.04.2024










Vzpomínkové setkání na Galéna

Milý kamaráde, kamarádko… Příteli, přítelkyně myšlenky Přátelství rozrůzněných…
Oslovujeme Tě jménem správní rady Galénova nadačního fondu, abychom Tě pozvali na setkání lidí, kteří stáli u zrodu Přátelství rozrůzněných a udělování Březových lístků.
Smyslem setkání je zachytit vzpomínky lidí, kteří v roce 1965 a následujících letech formovali společně s Janem Šimáně – Galénem myšlenky Přátelství rozrůzněných, a uchovat je pro příští generace vedoucích pracujících s dětmi a mládeží.
Nechceme se pouštět do diskuzí, zda byly některé kroky dobře či špatně. Chceme prostě naslouchat Tvým vzpomínkám a archivovat je, aby se neztratila historie vzniku hnutí, které dodnes ovlivňuje stovky lidí v Čechách i na Slovensku.
Pokud jsi ochoten/ochotna s námi své vzpomínky sdílet, zveme tě srdečně na setkání Generace zakladatelů hnutí a nositelů vysokých stupňů Březových lístků.
Setkání se uskuteční ve středu 16. března 2016 od 10:00 do cca 15:00 hodin.
Těšíme se na společné setkání.
Jan Burda – Tatanka Předseda správní rady GNF
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ORGANIZAČNÍ INFORMACE:
Místo konání:
Setkání proběhne v Praze na ústředí Klubu českých turistů na adrese Revoluční 8. Z hlavního nádraží je možné na místo dojít pěšky nebo se přiblížit tramvají. Pokud zvolíš cestu tramvají, jeď ze zastávky “Hlavní nádraží” na zastávku “Dlouhá třída” tramvají číslo 5 nebo 26. Postačí ti k tomu jízdenka za 24 Kč.
Galénův nadační fond hradí dopravu na setkání, drobné občerstvení a oběd. Zároveň jsme připraveni Ti v případě nutnosti zajistit dopravu na místo setkání.
Jak se na setkání přihlásit:
Abychom mohli zajistit vše potřebné, potřebujeme dopředu vědět, s kým můžeme počítat. Přihlásit se můžeš do 10. března jednou z následujících cest:
 Vyplněním elektronické přihlášky. Těm, na něž známe emailovou adresu, jsme na přihlášku poslali odkaz.
 Vyplněním návratky (viz níže) a odesláním na:
o emailovou adresu generace@brezovylistek.cz NEBO
o poštovní adresu Kateřina Palová, Gen. Píky 4, Olomouc, 77900.



Přidání komentáře k článku Vzpomínkové setkání na Galéna



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2013 2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.